De passe-partout: altijd sfeervol

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Misschien heb je in het verleden wel eens van een passe-partout gehoord. Het woord heeft eigenlijk meerdere betekenissen. Vaak is het zo dat bij een concert of een sportwedstrijd een passe-partout wordt aangeschaft om meerdere keren naar het evenement te gaan. In deze blog bespreken we de passe-partout in het fotolijstje. Laat dat een belletje rinkelen? Zo niet, een passe-partout is een kartonnenrandje in een fotolijst. Dat klinkt natuurlijk eenvoudig en onnodig, maar het is erg functioneel. Heb jij bijvoorbeeld een favoriete fotolijst met emotionele waarde, maar passen de foto’s niet in deze lijst. Dan is een passe-partout mogelijk de oplossing.

De waarde van een passe-partout

De kartonnen rand van een passe-partout zorgt ervoor dat je de lege ruimte tussen de foto en de fotolijst netjes opvult. De foto past dan weer precies in de fotolijst en blijft netjes in het midden zitten. Dit maakt het dus mogelijk om je favoriete foto’s op een waardige manier in de fotolijstjes te plaatsen. Daarnaast zorgt de passe-partout voor een mooi effect. Foto’s springen er namelijk echt uit. Je licht ze als het ware uit. De visite en eventuele bezoekers zullen altijd direct hun ogen op jouw foto richten. Je foto’s worden echte blikvangers in huis en misschien krijgt je complete interieur wel een boost!

De juiste maat

Voordat je aan de slag gaat met een passe-partout is het natuurlijk wel goed om de juiste maat te selecteren. Het is helaas niet zo dat iedere passe-partout geschikt is voor iedere foto(lijst). Gelukkig zijn er bij Lijstentoko meer dan zestien verschillende opties te verkrijgen. Bij de aanschaf van een passe-partout is het goed om rekening te houden met de buitenmaat en de fotomaat. De buitenmaat is de grootte van de passe-partout in het geheel. De fotomaat is het formaat van de foto dat je kunt gebruiken in de passe-partout.

De opfrisser voor jouw foto’s

Wil je de uitstraling van jouw foto’s een flinke boost geven of kunnen jouw fotolijstjes wel een opfrisser gebruiken? Dan is de passe-partout van Lijstentoko een perfecte oplossing. De passe-partouts zijn in verschillende kleuren te verkrijgen. Over het algemeen zijn de kleuren wit en zwart het populairst. Eventueel is het ook mogelijk om op de website van Lijstentoko een extra fotolijst aan te schaffen. Je kunt dus de passe-partout combineren met de mooiste fotolijstjes. Daardoor ben je altijd verzekerd van een schitterend resultaat.

Share.

About Author

Leave A Reply