Verantwoord verhuizen

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Verhuizen. Of het nou de eerste keer of de tiende keer is: Het is een ingrijpende gebeurtenis. Het is daarom belangrijk dat je goed georganiseerd bent. Aangezien je naar alle waarschijnlijkheid een groot deel van je inboedel meeneemt naar je nieuwe woning is het ten eerste belangrijk om een uitgebreide planning te maken voor de verhuizing.

Het is handig om op een rijtje te zetten wat er allemaal gedaan moet worden voordat je jouw nieuwe woning betrekt. Je kunt dit bijvoorbeeld doen door een schema te maken op de computer, of simpelweg de taken uit te schrijven op een vel papier of whiteboard. Daarnaast is het verstandig om rekening te houden met onvoorziene tegenvallers.

Verhuisbedrijf

Wil je snel, veilig en verantwoord verhuizen? Dan is het een goed idee om een verhuisbedrijf in de arm te nemen. Erkende verhuisbedrijven zorgen dat jouw inboedel veilig ingepakt en getransporteerd wordt naar jouw nieuwe woning.

Daarnaast zorgen de vakmannen er ook voor dat de spullen op de gewenste plek in jouw nieuwe thuis geplaatst worden. Verder zijn de meeste verhuisbedrijven ook bereid om de nieuwe aankopen die zijn gedaan gelijk mee te nemen. Maar waar vind je de perfecte vakman om jouw verhuizing in goede banen te leiden?

Klusplatform

MyGo is het nieuwe klusplatform dat de particulier koppelt aan een geschikte vakman. Ben je opzoek naar een erkend verhuisbedrijf? Omschrijf dan jouw klus middels de MyGo matchmaker en je wordt meteen gematched met de beste verhuizer in jouw regio.

Via MyGo is het ook mogelijk om offertes op te vragen bij meerdere erkende verhuizers in de regio. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan. Naast het zoeken van een vakman is er op MyGo nog veel meer te beleven.

Laat je bijvoorbeeld inspireren door de vele blogs, of bekijk diverse pagina’s met handige tips over het aanpakken van een verhuizing. Bij MyGo kun je niet alleen maar terecht voor een verhuizing, maar je vindt er informatie over alle klussen in en rondom het huis. 

Share.

About Author

Comments are closed.