Met deze tips bespaar je gigantisch op Black Friday

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Black friday is in het jaar jaar op vrijdag 20 november. Het is een term uit de Verenigde Staten, op black friday zijn de meeste mensen in de Verenigde Staten vrij. Dit komt doordat het een dag na Thanksgiving Day is. Dat is een nationale feestdag in de Verenigde Staten. Black friday is de eerste dag dat er een hoop kerstaankopen worden gedaan. Daarnaast zijn er winkels die bijvoorbeeld om 03:00 ’s nachts open gaan, op dat tijdstip staan er op Black Friday vaak al erg lange rijen voor de deuren van de winkels. De laatste jaren wordt Black Friday in Europa ook steeds meer een ding. Er is veel uitverkoop en er zijn veel mensen die winkelen. Dit komt doordat er in Europa steeds meer wordt geadverteerd met Black Friday. In dit artikel lees je een aantal goede punten zodat ook jij een hoop geld kunt besparen op een aantal producten.

Bereidt Black Friday voor

Om te beginnen is het verstandig om een lijstje te maken met de spullen die je graag zou willen hebben als er veel korting is. Je zal veel voor moeten bereiden, daarom zul je er goed aan doen om de dingen die je het liefst wilt bovenaan op het lijstje te zetten. Naast een overzichtelijk lijstje, is het ook belangrijk om de prijzen van de spullen op het lijstje van momenteel duidelijk te noteren. Vaak worden deze namelijk net voor 00:00 duurder gemaakt en doen bedrijven alsof het een aanbieding is. Als je al deze punten hebt voltooid, dan ben je bijna voorzien van een goede voorbereiding. Verder is het belangrijk om vanaf 23:55 je laptop klaar te zetten. Tot slot is het belangrijk dat je op de hoogte bent van het winkelbeleid van een mogelijk geschikte webshop. Als jij bijvoorbeeld op zoek bent naar Air Pods, dan is de kans groot dat er bij de Mediamarkt een goede aanbieding komt. Het is belangrijk dat je dan op de hoogte bent van het winkelbeleid van de Mediamarkt. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat zij geen terugbetalingen verrichten of uitverkoop artikelen en dergelijke. Een aantal goede acties zijn 1+1 gratis, ook wel 2 voor de prijs van 1. Tot slot zijn Black Friday cashback aanbiedingen vaak ook goede aanbiedingen.

Wees er snel bij

Indien je een goede voorbereiding hebt getroffen is het belangrijk om dit goed voort te zetten. Dit doe je door om 00:00 op vrijdag direct te zoeken voor de spullen waar jij naar op zoek bent. Het kan namelijk zo zijn dat er naast jou een hoop andere mensen zijn die hetzelfde product willen. Hierom is het belangrijk dat je eerder bent dan je concurrenten en dit doe je door direct op 00:00 op zoek te gaan naar goede aanbiedingen. Als je denkt dat je een goede aanbieding hebt gevonden zul je er goed aan doen om de prijs eerst nog even goed te controleren. Het is verstandig om op 00:00 klaar te moet zitten met je laptop, computer of telefoon.

Share.

About Author

Comments are closed.