Je schoolkluisje pimpen

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Naar school gaan staat niet op iedereen zijn of haar lijstje van favoriete activiteiten. Misschien ben je ook allang uit deze tijd, maar misschien zit er nog wel middenin. We mogen natuurlijk super blij zijn met het feit dat we naar school kunnen en dan kunnen we er natuurlijk ook wat dingen voor doen om het nog leuker te maken. Wat dacht je van het pimpen van je schoolkluisje?

Jeugdsentiment

Iedereen kan het zich vast wel naar boven halen. Een serie of film die je vroeger voorbij hebt zien komen waar het schoolleven werd geportretteerd. Zoveel hoge verwachtingen werden en voorgezet die achteraf niet allemaal volbracht werden, waaronder de verwachting van de kluisjes. Je kunt het je vast niet veroorloven om je volledig kluisje te bekladden, want veel scholen hebben daar gewoon een verbod op. Toch zijn er wel een aantal leuke spullen die je kluisje net wat meer af kunnen maken.

Metaal is ideaal

Veel schoolkluisjes zijn van metaal en dat betekent dat magnetische elementen hier dus goed tot hun recht kunnen komen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een magnetische planner die je in je kluisje kunt hangen? Op deze planner kun je bijvoorbeeld huiswerk schrijven, plekken waar je naartoe moet of je rooster met vakken die je die dag moet volgen. Dit alleen al kan je kluisje nog een extra functie geven dan alleen een opbergruimte. Ook een pennenbakje kan een handige toevoeging zijn aan je kluisje. Het feit dat pennen iets is wat je gemakkelijk vergeet of kwijtraak is bekend. Een pennenbakje in je kluisje plaatsen met daar wat pennen, potloden en stiften in kan dus altijd handig zijn om te hebben. Ook om bijvoorbeeld iets uit te lenen aan een klasgenoot. Beschik je over een metalen pennenbakje of kom je deze een keer tegen? Deze zou je dan desnoods ook laten kunnen hangen in je kluisje zodat je ook nog ruimte overhoudt voor wat andere spullen.

Houdt het simpel

De hoofdfunctie van je kluisje is natuurlijk om je spullen in op te bergen. Je wilt je kluis dan natuurlijk ook niet vol met andere spullen hebben liggen die de ruimte innemen die je voor eventuele belangrijke schoolspullen nodig hebt. Vooral als je kluisje niet al te groot is heb je de ruimte nodig. Wat altijd nog wel makkelijk is om te hebben en zeker niet veel ruimte inneemt is een notitieboekje. Dit kun je voor allerlei verschillende doeleinden gebruiken en kan ook iets zijn wat je gemakkelijk op school achter laat zodat je het iedere schooldag opnieuw erbij kunt pakken wanneer je het nodig hebt. Houdt je kluisje dus vooral functioneel!

Share.

About Author

Leave A Reply