Galaxy S22 besproken

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Het is moeilijk om de Samsung Galaxy S22 te beoordelen zonder te verwijzen naar zijn grote broer, de Galaxy S22 Ultra. Nu is er een telefoon met een radicaal nieuw idee. Het is een idee dat is geleend van de Galaxy Note-lijn, maar toch onderscheidt de Ultra zich van de S22 en S22 Plus. 

Maar de S22 Ultra is een aanzienlijk duurdere telefoon, dus dan zou je tot op zekere hoogte appels met peren vergelijken. Voor de optimale bescherming is er een speciaal Samsung Galaxy S22 Ultra hoesje

In deze blog concentreren we ons op wat de Samsung Galaxy S22 zo’n leuk, aantrekkelijk en handpalmvriendelijk apparaat maakt. Simpel gezegd, de S22 heeft van alles genoeg. Het verlegt geen grenzen op het gebied van fotografie, schermgrootte en batterijduur, maar toch steekt het gunstig af bij ander smartphones.

Budgetvriendelijk

Het biedt meer megapixels en sensoren voor foto’s en geeft je 3x optische zoom. Om iets soortgelijks op de iPhone te krijgen, moet je naar de duurdere Pro-modellen springen.

De Samsung Galaxy S22 is het soort telefoon dat je krijgt als je smaak hoog in het vaandel staat, maar je budget wat lager is. Het 6,1-inch scherm kan krap aanvoelen als je van vrijwel elke vergelijkbare geprijsde Android-telefoon van OnePlus en Xiaomi komt. Als ze echter naast een iPhone 13 worden geplaatst, zijn de afmetingen vergelijkbaar  en de gelijkenis is griezelig.

Beeldkwaliteit

Het is een toestel dat snel een vertrouwde metgezel zal worden. De camera’s zouden de meeste gemiddelde gebruikers van mobiele fotografie tevreden moeten stellen en de beeldkwaliteit is uitstekend. De adaptieve scherm vernieuwende technologie zorgt ervoor dat alles, van snel scrollen tot actiegames, er soepel uitziet en je zult geen problemen hebben met het opnemen en bewerken van 4K, 30 fps-video. De Galaxy S22 kan ook 8K opnemen.

Net als de rest van de S22-lijn, draait de Galaxy S22 op Samsung’s eigen Exynos-chip en dit wordt ondersteund door 8 GB RAM en tot 256 GB aan opslagruimte. De mobiele CPU is pittig en capabel, maar die opslaglimiet zonder de mogelijkheid om een ​​microSD-kaart toe te voegen is frustrerend.

Over het algemeen, als je Samsung en Android samen leuk vindt, is dit een betaalbare en vertrouwde manier om aan de top van de Galaxy-lijn te komen, waardoor het een van de beste Android-telefoons is. 

Ontwerp

Samsung heeft er kennelijk voor gekozen om niet ver af te wijken van het ontwerp van de Galaxy S21 van het voorgaande jaar, maar er zijn twee verschillen: de ene is merkbaar, de andere niet zo veel.

Wat opvalt is de nieuwe Gorilla Glass Victus Plus achterkant – de achterkant was vorig jaar van plastic. Deze verandering geeft de telefoon een veel premium gevoel en de Galaxy S22 voelt nu net zo solide aan en ziet er net zo elegant uit als de iPhone 13.

Dit is een telefoon die klein genoeg is om in je zak of tas te glijden en te vergeten. In de huidige wereld van extra grote telefoons (zoals de grotere Galaxy S22 Ultra), voelt het chassis van 70,6 x 146 x 7,6 mm en 168 g van de S22 nietig aan. 

Aantrekkelijk en efficiënt

Samsung heeft de contourgesneden cameramodule onaangeroerd  gelaten. Het is aantrekkelijk en efficiënt. De achterkant van geborsteld glas ziet er geweldig uit, voelt goed aan en het is goed om de bosgroene kleur van onze testeenheid te benadrukken – het vertoont ook geen vingerafdrukken. Andere kleuropties zijn onder meer Phantom Black, Phantom White en Pink Gold. Je kunt een bijpassende kleur nemen van het Samsung Galaxy S22 hoesje.

 

Share.

About Author

Leave A Reply