Een drankdispenser, onmisbaar in elke horecazaak

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Wanneer je vandaag de dag een horecazaak opricht zal je daarbij kunnen vaststellen dat je er eigenlijk niet omheen kan om een drankdispenser aan te schaffen. Het betreft hier een onmisbaar stuk omdat ze specifiek werd ontworpen om op een efficiënte manier dranken te serveren aan de gasten van je zaak. Voor deze handige dispensers geldt dat ze er niet alleen bekend om staan bijzonder praktisch te zijn, bovendien zijn ze ook nog eens flink tijdbesparend. Ben jij ook van plan om een dergelijke dispenser aan te schaffen? Dan zal je eigenlijk direct tot de vaststelling komen dat er daar heel wat interessante voordelen aan verbonden zijn. Welke? Dat ontdek je op deze pagina!

Wat kan je allemaal serveren met een drankdispenser?

Laat ons om te beginnen eerst even kijken naar de verschillende soorten dranken die geserveerd kunnen worden met behulp van een drankdispenser. Wanneer we dat doen kan er worden vastgesteld dat er hierbij gedacht kan worden aan heel wat verschillende soorten. We maken op dit vlak dan ook concreet een onderscheid tussen deze opties:

  • Frisdranken;
  • Verse sappen;
  • IJsthee;
  • Limonade;
  • Cocktails;

Naast bovenstaande is het zelfs zo dat er in principe ook gewoon water meer zou kunnen worden geserveerd. Voor bepaalde dispensers geldt overigens dat ze niet beschikken over één, maar wel over meerdere compartimenten. Dit zorgt ervoor dat je in principe zonder probleem tegelijkertijd meerdere drankjes kan serveren aan je gasten. Het spreekt voor zich dat de keuze voor één van dergelijke exemplaren eigenlijk alleen maar nog interessanter is.

Waar rekening mee houden bij het aankopen?

Op het ogenblik dat je overgaat tot het aankopen van een drankdispenser zijn er een aantal verschillende zaken waar je met zekerheid aandachtig voor zal willen zijn. Het is dan ook zo dat het assortiment met drankdispenser op de markt bestaat uit tal van verschillende exemplaren. Denk hierbij concreet aan:

  • Verschillende formaten;
  • Verschillende ontwerpen;
  • Verschillende materialen;

Voor het merendeel van de drankdispensers geldt in ieder geval dat ze zijn gemaakt van RVS. Dat is niet alleen belangrijk omdat dit materiaal er bekend om staat over een uitstekende levensduur te beschikken, daarnaast staat ze uiteraard ook bekend als één van de meest hygiënische materialen die er op de markt zijn terug te vinden. Je betaalt voor dit materiaal wellicht een iets hogere aankoopprijs, maar je kan er wel meteen mee rekenen op een geweldige levensduur.

Drankdispensers met één of meerdere compartimenten

Zoals we je eerder op deze pagina reeds hebben aangegeven is het belangrijk om te weten dat er op de markt tal van verschillende soorten drankdispensers zijn terug te vinden. We maken op dit vlak een concreet onderscheid tussen enerzijds de exemplaren met één compartiment en anderzijds de exemplaren waarbij sprake is van meerdere compartimenten. Voor welke van deze mogelijkheden jij voor jouw horecazaak gaat kiezen zal voor een groot deel worden bepaald door de persoonlijke wensen waarover je beschikt. Wil je bijvoorbeeld graag meerdere dranken in één keer kunnen serveren? Dan zal de keuze voor een drankdispenser met verschillende compartimenten wellicht al snel zijn gemaakt. Is dat voor jou geen vereiste en wil je graag de aankoopprijs enigszins kunnen drukken? Dan is het wellicht het interessantst om te kiezen voor een exemplaar waarbij er sprake is van slechts één aanwezig compartiment. Hou hier dus in de praktijk zeker rekening mee.

Wat ook handig kan zijn om te hebben is een tosti apparaat.

 

Share.

About Author

Leave A Reply