Waarom pennen ook anno 2021 een geweldig cadeau zijn!

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Een pen cadeau doen, daar werd de afgelopen jaren wel een beetje een stempel op gedrukt. Want hoe normaal dit tientallen jaren terug ook was, inmiddels klinkt het wellicht een beetje oubollig. Is een pen nog wel zo’n geschikt cadeau in een tijd waarbij alles gedigitaliseerd is? Waarin we zelfs een boodschappenlijstje op onze smartphones maken? Toch is het antwoord duidelijk: ja, pennen zijn óók anno 2021 nog steeds een geweldig cadeau. In dit artikel leggen we uit waarom.

Niet zomaar een pen

Natuurlijk betekent een pen cadeau doen niet dat je zomaar een pakje balpennen uit een budgetwinkel inpakt. Dat zal wellicht een beetje saai lijken. Gelukkig zijn er tegenwoordig enorm veel verschillende opties om bijzondere pennen te geven. Wat dacht je van een pen met naam graveren?  Hierdoor voeg je direct een persoonlijke touch aan de pen toe. Bovendien zorgt dit er ook voor dat de ontvanger hem veel minder snel verliest. Over het algemeen is men immers een stuk zuiniger op pennen met een persoonlijke boodschap en hoge kwaliteit.

Ook voor de kwaliteit is natuurlijk veel te zeggen. Je wil geen standaard pen cadeau doen, want de kans is groot dat deze binnen de kortste keren bij het afval terecht komt. Een luxe Parker pen bestellen bij Pengraveren biedt in dit geval de beste oplossing. Een goede Parker pen gaat – mits op de juiste manier onderhouden –  meer dan een leven lang mee. Hierdoor geef je niet een cadeau voor nu, maar ook eentje waar jouw dierbare in de toekomst nog zeker iets aan zult hebben.

Genoeg redenen om meer te schrijven

Ondanks dat we in de afgelopen jaren allemaal minder zijn gaan schrijven op papier, blijven experts erbij dat het goed is om meer te schrijven. Uit verschillende onderzoeken is immers gebleken dat schrijven bijdraagt aan een beter concentratievermogen, goed geheugen en oplossingsgericht denken. Dit heeft alles te maken met de wijze waarop de hersenen verbindingen leggen tijdens het schrijven. Beide hersenhelften moeten samenwerken om de woorden op papier te krijgen, waardoor er meer verbindingen worden gelegd en je hier dus ook meer profijt van zult hebben.

Cross pennen via Pengraveren.nl kopen doe je dus niet alleen omdat het een heel praktisch cadeau is, maar ook omdat het gewoon heel goed is voor de ontwikkeling. Niet alleen op jonge leeftijd, maar ook als de ontvanger al wat ouder is. Blijven schrijven is enorm belangrijk om het brein te prikkelen. En met een mooie, eventueel gegraveerde, pen wordt dat natuurlijk een stuk aanlokkelijker.

Praktisch cadeau

Er zijn uiteraard heel veel verschillende manieren om tegenwoordig notities of aantekeningen te maken. Smartphones, tablets, laptops, ze zijn handig in gebruik en er vaak ook zo bij gepakt. Toch gaat er in de meeste gevallen nog steeds niets boven het gemak van een notitieblok en een simpele pen. Een pen komt altijd wel van pas. Met monte blanc pennen online kopen bij www.pengraveren.nl weet je dus ook zeker dat je een praktisch cadeau geeft. Eentje die niet zomaar in de la wordt gegooid, maar ook echt gebruikt gaat worden. Een fijn idee!

Share.

About Author

Leave A Reply