Voordelen van sneaker sokken

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sneaker sokken zijn al jaren een zomers favoriet bij de dames. Mode dicteert immers dat ze hun benen moeten laten zien zodra de zon gaat schijnen. Maar hygiëne zegt dat je absoluut niet zonder sokken je schoenen aankunt. De lage no-show sokken zijn een uitkomst. Dat vinden vrouwen tenminste.

Er zijn echter nog steeds weinig heren die deze sneaker sokken dragen. De meesten vinden het onzin. Misschien hoor je ook bij deze groep en denk je: “Waar zijn deze sokken voor nodig? Ik draag mijn witte tennissokken bij sportschoenen en mijn sombere herensokken bij mijn nette schoenen. Meer sokken heb ik niet nodig.”

Laat me je overtuigen om een paar sneaker sokken te proberen, met deze argumenten:

 1. Geen vervelende geurtjes, waar je vrienden en familie een groot plezier mee zult doen.
 2. Je schoenen zullen langer mee gaan, en je hoeft ze niet buiten te laten staan omdat ze zo stinken.
 3. Geen last van dat nare geluid dat vochtige voeten maken in schoenen.

  Tip: https://www.hemdvoorhem.nl/falke-sneaker-sokken

 4. Geen blaren van het schuren van een blote huid op stug leer.
 5. Ze voorkomen andere ongemakken, zoals voetschimmel en eksterogen.
 6. Je hoeft maar een enkel paar te kopen om te proberen. Omdat ze vrijwel onzichtbaar zijn, maakt het niet uit welk patroon of ontwerp je draagt. Zoals met ondergoed, is het puur voor je eigen comfort.
 7. Ze zijn perfect voor bootschoenen, instapschoenen en natuurlijk sneakers. Zoals je ook geen zwarte herensokken draagt bij sportschoenen, zo draag je ze ook niet bij bootschoenen.

  Uitgelicht: https://www.hemdvoorhem.nl/herensokken

Kies in de zomer, of tijdens het sporten, altijd voor een paar katoenen sneaker sokken. Hier vond ik katoenen heren sneaker sokken. Je zweet kan dan in je sokken trekken in plaats van in het leer of stof van de schoen. Door je sokken iedere dag te wassen, worden je schoenen geen broedplaats voor schimmels en bacteriën. Zo houd je je schoenen fris en je voeten gezond.

Share.

About Author

Leave A Reply