Verander je interieur met deze budget proof oplossing!

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ben jij al een tijdje uitgekeken op jouw interieur en wil je wel weer een keer wat anders? Dan hebben wij dé tip waarmee je voor weinig geld een compleet andere look kunt creëren in huis. Sommige mensen zijn niet heel handig met verf of vinden het gewoon een gedoe dat je alles eerst moet afdekken en afplakken. Dan is het natuurlijk veel gemakkelijker om plakfolie te gebruiken. Het voordeel van plakfolie is dat het goedkoop is en dat het gemakkelijk aan te brengen is. Ook kun je er veel verschillende stijlen mee creëren waardoor het voor iedereen passend is.

Effen kleuren of toch een printje?

Je hebt met plakfolie keuze uit heel erg veel verschillende soorten en maten. Ook de kleuren lopen heel erg uiteen van rustige natuur tinten tot felle neon kleuren. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is verkrijgbaar. Het leuke aan plakfolie is dat je er natuurlijk veel creaties mee kunt maken. Zo kun je ook verschillende kleuren bij elkaar plakken en hier dan weer lijnen tussen plakken om het mooi af te werken. Dan krijg je een echte kunst vorm zoals bijvoorbeeld Mondriaan heeft.

Ben je toch meer van de printjes? Dan is dat natuurlijk ook mogelijk! Hiermee kun je bijvoorbeeld ook superleuk voor jouw kind een poppenhuis maken. Op de vloeren kun je bijvoorbeeld dambord en hout print folie gebruiken en op de muren mooie steen patronen. Als je het dan combineert met mooie felle kleuren krijg je een heel leuk effect.

Je kasten pimpen!

Om je kamers aan te passen is het natuurlijk al een hele verandering als je begint met het beplakken van je kasten. Denk bijvoorbeeld aan een blankhouten kast te beplakken met marmer folie. Dit geeft een mooi verfrissend effect wat ook nog eens modern is. Ook kun je gaan voor bijvoorbeeld drukkere printjes met bloemen waar een kast ook erg van opfleurt en het middelpunt zal worden van de kamer. Let er wel altijd op dat folie niet kras vast is en er dus niet geschoven moet worden met ruwe voorwerpen.

Share.

About Author

Comments are closed.