Vang een uitstekend bedrag voor jouw auto

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Het zijn onzekere tijden, wat sommige mensen ervoor laat kiezen om wat extra inkomen te genereren door bijvoorbeeld een auto te verkopen. Vaak kan dit hele leuke bedragen opleveren, zelfs als de wagen schade heeft of zelfs totaal niet meer kan rijden. Op onze website kan je gemakkelijk en snel je auto op het internet aan de vele potentiële kopers binnen ons netwerk aanbieden. Wij vergelijken alle biedingen van deze partners en sturen jou het mooiste bod door.

Wees geen dief van je portemonnee

Dit kan een behoorlijk bedrag opleveren, en dat is wel lekker meegenomen in deze tijd. Onze potentiële kopers bieden op jouw auto afhankelijk van onder andere het bouwjaar, het aantal gereden kilometers, eventuele schade aan de auto en nog een aantal kenmerken. Jij zult vervolgens alleen het allerbeste bod van ons ontvangen, zodat je zelf niet meer alle verschillende biedingen hoeft te vergelijken.

Auto verkopen voor export

Ook kan je op onze website jouw auto verkopen voor export. Dit betekent dat je auto aan een koper in het buitenland zal worden verkocht. Effectief gezien heeft dit als gevolg dat je auto niet aan allerlei voorwaardes hoeft te voldoen, wat wel het geval is als je je auto op de binnenlandse markt verkoopt. Ja kan bijvoorbeeld niet gekeurde of zelfs afgekeurde auto’s op deze manier verkopen. En dit is allemaal erg gemakkelijk en volledig legaal.

Als het vier wielen heeft, kan je het bij ons verkopen

Je hebt tenslotte ook nog de mogelijkheid om allerlei verschillende soorten auto’s te verkopen. Van mini’s, tot bedrijfswagens, tot bestelbusjes, het kan allemaal op onze website verkocht worden. Wat voor auto je ook hebt, wij zorgen ervoor dat jouw auto wordt aangeboden aan de juiste garages en andere opkopers binnen ons netwerk. Er zijn namelijk zat gespecialiseerde partijen die altijd op zoek zijn naar specifieke wagens.

Share.

About Author

Comments are closed.