Sterke export kisten zijn belangrijk voor exporterende bedrijven

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Iedereen die een eigen internationaal bedrijf heeft en handel voert met het buitenland kent ze: exportkisten. Wat zijn exportkisten eigenlijk voor type kisten? Van welke materialen zijn ze gemaakt? En welke voordelen heeft dit soort kisten voor ondernemers en bedrijven die internationaal handel drijven? In dit artikel gaan we op deze belangrijke vragen in en lees je alles over exportkisten!

Exportkisten: wat zijn dit precies voor soort kisten?

Het fenomeen exportkist is een speciale kist die aan alle basisvereisten voldoet voor het internationale transport. Bedrijven die producten en goederen exporteren, krijgen te maken met allerlei Europese en mondiale voorschriften en regels die rond het vervoer gesteld worden. Zo moeten export kisten voordat ze gebruikt mogen worden volgens de regels goed gedesinfecteerd en preventie behandeld zijn, volgens de hiervoor geldende ISPM-15 normen.

Exportkisten zijn sterk

Grotere bedrijven en ondernemingen die op zoek zijn naar kwalitatief betrouwbare, sterke én praktisch bruikbare export kisten, kunnen bij een goede pallet- en houtleverancier terecht voor exportkisten op maat. Een van de grootste voordelen van houten exportkisten, is het feit dat deze sterk en duurzaam zijn. Houten exportkisten kunnen tegen een stootje en gaan lang mee. 

Diverse modellen en formaten exportkisten

Voor elk type exportproduct, pallet of vervoersmiddel is bij exportkisten maatwerk mogelijk. Qua afmetingen, modellen en formaten is er altijd wel een exportkist te vinden die precies past bij jouw wensen.

Share.

About Author

Leave A Reply