Hoe kies je de beste televisie om met je PS5 op te gamen?

Pinterest LinkedIn Tumblr +

De nieuwste game consoles zijn niet meer gemaakt voor een oudere tv. Als je een echte gamer bent, moet je dus over gaan stappen op een nieuwer model om weer te kunnen genieten van de populaire spellen. Zo kun je voor jouw PS5 bijvoorbeeld niet meer op de oudere modellen aan de slag. Je moet daarom rekening gaan houden met een aantal specificaties van de televisie. Dit begint al door naar de imput lag te gaan kijken. Hoe lager deze is, hoe beter jij kunt gaan genieten. Het zorgt er namelijk voor dat de effecten van de knoppen direct zichtbaar gaan zijn op het scherm.

Alles snel in beeld

Daarnaast is het belangrijk dat je de verversingssnelheid in de gaten houdt. Bij een PS5 moet deze altijd 100 hertz zijn. Dit betekent dat alles vloeibaar in beeld komt en je geen snelle bewegingen meer over het hoofd gaat zien. En wat is er nou beter om alles in een hoge resolutie te gaan zien? Daarom kun je het beste gaan kijken naar een 4K of 8K televisie. Zo zie je alles haarscherp in beeld en worden zelfs de kleinste details duidelijk.

De hdmi poort bekijken

Een PS5 heeft daarnaast niet meer dezelfde aansluiting als de oudere game consoles. Als je overal gebruik van wilt maken, dan moet je een tv in handen hebben met een hdmi 2.0 of hdmi 2.1. Hierdoor kan bijvoorbeeld ook VRR gebruikt worden. Tevens zal dit een groot effect gaan geven over de verversingssnelheid van jouw console en tv. Alles wordt hierdoor goed op elkaar afgestemd en je bent voorbereid voor alle spellen die op de markt gaan komen. Deze lijst zorgt dat jij de beste tv aan gaat schaffen voor jouw entertainment.

 

Share.

About Author

Leave A Reply