Dit zijn dé trends op het gebied van fashion voor mannen

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Wanneer we praten over fashion kunnen we de mannen fashion natuurlijk niet aan ons voorbij laten gaan. Er zijn veel verschillende trends op het gebied van mannen fashion. In dit jaar zijn er weer veel verschillende trends geweest op het gebied van mannen fashion.

Wat houdt fashion voor mannen precies in?

Er zijn erg veel verschillende kledingstijlen. Deze verschillende kledingstijlen heb je zowel onder de vrouwen als onder de mannen. Toch zien we dat er ieder jaar wel weer een paar nieuwe trends aan bod komen op het gebied van de mannen fashion. De mannen die deze trends opvolgen, zullen hier altijd een beetje hun eigen draai aan geven. Er zijn een aantal trends die momenteel aan de gang zijn. Wanneer jij de modetrends spot op straat ben je misschien al te laat. Wanneer we ieder jaar dezelfde fashion trends zouden hebben, zou ons straatbeeld nauwelijks veranderen. Jij zou dit kunnen voorkomen door ook een bijdrage te leveren. Dit zou je kunnen doen door de fashion trends van deze tijd op jouw eigen manier op te volgen.

Terugkerende fashion trends

Wat er eigenlijk wordt bedoeld met terugkerende fashion trends zijn trends van jaren terug. Hiermee bedoelen we niet 5 jaar geleden, maar bijvoorbeeld trends uit de jaren 70. Dit jaar zie je veel dat de prints en patronen van die tijd weer helemaal in zijn. Veel terugkerende kleuren dit jaar waren gebrand oranje en mosterd. Een ander goed voorbeeld van de terugkerende kleding uit de jaren 70, zijn de jeans met de bell bottom, de tie dye en flanellen shirts. Het dragen van fashion trends van vroeger zal vaker terug blijven komen en erg populair blijven in de mannen fashion.

Het dragen van knitwear en pakken

Wat dit jaar ook erg populair was onder de mannen fashion was het dragen van knitwear en pakken. Nu vraag je je misschien af wat knitwear is? Knitwear is de Engelse benaming voor breisels. De knitwear wordt gemaakt van een lange draad die door een machine, of handmatig, op een bepaalde manier geknoopt wordt. Knitwear bestaat vaak uit grove prints, wanneer je niet van de grove prints houdt kun je ook kiezen voor een knitwear met een wat kleinere print. Het dragen van knitwear en pakken kan heel goed samen. Denk bijvoorbeeld aan het dragen van een coltruitje onder je colbert, dit kan erg goed staan. De verschillende knitwear hebben in 2020 de overhemden overgenomen. Deze kledingstijl zal niet voor even zijn. Er is al veel te zien dat deze fashion trend terugkomt bij veel mannen. Hierom kunnen we ervan uitgaan dat deze trend de komende jaren nog wel zal blijven. Door het toepassen van knitwear in combinatie met pakken, wordt het dragen van pakken nu veel vaker gezien als casual in plaats van zakelijk. Ook de basic shirts zien we veel terugkomen in combinatie met het dragen van pakken. Het dragen van een basic shirt in combinatie met een pak, heeft hetzelfde effect als het dragen van de knitwear in combinatie met een pak.

Share.

About Author

Comments are closed.