Dineren en loungen in één

Pinterest LinkedIn Tumblr +

De low dining tuintrend zet in 2024 nog even door. Loungen en dineren op je low dining lounge tuinset zonder dat je een aparte tuintafel of lounge tuinset hoeft te kopen. Met een low dining lounge tuinset kun je loungen en dineren in één. Lees snel de blog door en ontdek of low dining iets voor jou is.

Low dining, wat is dat eigenlijk?

De naam zegt het eigenlijk al. Een low dining lounge tuinset zorgt ervoor dat je laag kunt dineren op hoog niveau. Met een low dining lounge tuinset is het niet meer nodig om je na het diner te verplaatsen naar een loungeset. Een low dining tuinstoel biedt veel meer comfort dan een standaard dining tuinstoel, waardoor je de gehele avond heerlijk kunt blijven zitten.

Een low diningstoel en een low diningtafel zijn niet lager dan een lounge tuinset, maar wel lager dan een normale dining tuinset. De zithoogte van een low dining stoel zit tussen de diningstoel en een loungestoel in. Je kunt dus heerlijk achterover leunen in je lounge tuinset, maar je kunt ook gewoon rechtop zitten om lekker te eten. Een low dining tafel is gemiddeld 5-10 cm lager dan een standaard tuintafel. Zo kan je eenvoudig loungen in je tuinset en je komt makkelijk overal bij. Wel zo handig!

Low dining tuintafels

Een low dining tuintafel is een perfecte aanvulling voor jouw lounge tuinset. Een low diningtafel is ongeveer tussen de 65 en 69 centimeter hoog. Ga jij voor een mooie, knusse ronde tafel of kies je voor een rechthoekige tuintafel? Met low dining is het allemaal mogelijk. Kies de stijl die bij jou past en ga voor landelijk teakhout of kies juist voor stoer graniet.

Creëer je luxe lounge tuinset met low dining tuinstoelen

Bij jouw luxe lounge tuinset mogen de low diningstoelen natuurlijk niet ontbreken. Er zijn veel verschillende soorten low diningstoelen verkrijgbaar voor jouw tuin set. De low diningstoelen zijn erg comfortabel en voorzien van luxe dikke outdoor tuinkussens die UV-bestendig, vuil- en waterafstotend en sterk zijn. Loungen op een low diningstoel is door de dikke kussens zeker geen straf.

Deze tuinstoelen zijn verkrijgbaar in allerlei materiaalsoorten en kleuren. Mix en match zodat jij de perfecte luxe lounge tuinset hebt.

Een tuinset lounge kopen doe je bij Gerrits Tuinmeubelen. Gerrits Tuinmeubelen heeft een groot aanbod in het low dining assortiment. Kom gezellig langs in één van onze showrooms en probeer uit welke tuinset voor jou het meest geschikt is onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee.

Share.

About Author

Leave A Reply