Check je sloten voordat je op vakantie gaat

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vakantiegangers opgepast! Voorkom inbraak als je op vakantie bent. Inbraakcriminelen zijn namelijk alert op vakantiegangers. Dit betekent voor hen een makkelijke avond omdat er geen mensen zijn in het huis.

Toch kunt u het voorkomen door uw huis fysiek te beveiligen tegen dieven. Slotenmaker Houten is hier gespecialiseerd in en voorkomt samen met u dat u van uw vakantie zorgeloos kunt genieten.

Sleutelspecialist Houten helpt je verder

Sleutelspecialist Houten ziet het steeds vaker gebeuren. Inbraken als mensen op vakantie zijn. De slotenmaker Houten kan die voorkomen door uw sloten te checken of deze wel goed beveiligd zijn tegen dieven. Vaak zijn sloten verouderd en kan dit betekenen dat dieven dit gemakkelijk kunnen kraken. Sleutelspecialist Houten vervangt uw sloten dan met nieuwe sloten die tegen elke dief bestendig is. Dit betekent dat u zorgeloos op vakantie kunt gaan.
Nieuwe technieken

Dieven gebruiken tegenwoordig nieuwe technieken dat vroeger. Veelal werd vroeger fysiek een deur kapot gemaakt om binnen te komen. Dat is vandaag der dag niet meer zo. Dit laat namelijk sporen achter en maakt tevens een hoop lawaai. Tegenwoordig gebruiken dieven reservesleutels, waarin ze klaarblijkelijk goed hun slag kunnen slaan. Reden tot oppassen dus. Met de sloten van slotenmaker Houten bent u deze dieven te slim af. De unieke sloten zorgen ervoor dat er geen reserve sleutels bestaan die in omloop zijn.

Andere nuttige ideeën om inbrekers te slim af te zijn

Een andere manier om de dieven te slim af te zijn heeft u zelf in de hand. Zo kan u beter uw gordijnen open laten zodat het lijkt alsof u thuis bent. De indruk geven dat er iemand in het huis is schrikken dieven namelijk erg af. Hierdoor zullen niet zo snel de extra beveiligde sloten van u proberen te kraken. En indien zij het toch proberen zal het ze niet lukken met de sloten van Houten. Ook is het een idee om verlichten of slimme verlichten aan te laten staan. Oudere lampen verbruiken wellicht te veel energie om dit tijdens de vakantie aan te laten staan, maar slimme lichten zijn hier een oplossing voor.

Deze gaan als het donker is zonder dat u er iets voor hoeft te doen. Dit geeft wederom het idee dat er iemand thuis is. Als laatste kan u proberen om camera’s te installeren of een deurbel met een camera. Zo heeft u altijd een idee wie er rondom uw huis is. Daarnaast heeft u ook gelijk beelden van de inbraak. Echter, met beveiligde sloten van Houten hebben ze geen schijn van kans.

Bron: https://www.slotencenter.nl/slotenmaker-houten/

Share.

About Author

Comments are closed.